Ylivertainen valikoima 3.000 merkiltä | Ilmainen toimitus yli €50 tilauksiin ja ilmaiset palautukset
Ostoskori 0

Ostoskorisi on tyhjä

Valikko
ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ OSTOISTA JA ILMAISET PALAUTUKSET

Yksityisyyskäytäntö

Tietosuojakäytäntö, www.miinto.fi

Miinto Host A/S:llä (yritystunnus 33365322, Prags Boulevard 49, #9., 2300 Kööpenhamina S) pidetään luottamuksellisuutta ja tietoturvaa erittäin tärkeinä asioina. Ellei toisin mainita, Miinto Host A/S on rekisterinpitäjänä alla kuvatuissa käsittelytoimissa.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan siihen, miten käsittelemme sinulta kerättyjä henkilötietoja, kun ostat meiltä jotakin, käytät verkkosivustoamme ja sosiaalisen median sivuja, haet työpaikkaa ja olet vuorovaikutuksessa kanssamme yhteyshenkilönä B2B-asiakkaillemme, toimittajillemme ja muille kumppaneille.

Käytännössä määritellään suuntaviivat, joiden mukaan Miinto käsittelee henkilötietojasi, ja tiedot, jotka sinulla on oikeus saada itsellesi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

  1. Jos vierailet verkkosivustolla / teet ostoksia verkkosivuston kautta

Seuraavassa osiossa kuvataan, miten Miinto käsittelee www.miinto.fi-sivuston kävijöiden ja sivuston kautta ostoksia tekevien asiakkaiden henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Miinto voi kerätä, käsitellä ja tallentaa sinua koskevia henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

  • Kun vierailet verkkosivustossamme ja selaat sitä
  • Kun ostat tuotteita Miinton verkkokaupasta
  • Kun tilaat Miinto-uutiskirjeen
  • Kun osallistut johonkin Miinton kilpailuun tai tapahtumaan
  • Kun olet yhteydessä Miintoon
  • Kun käytät muita Miinton tarjoamia ominaisuuksia ja palveluita

Henkilötietojen tyypit

Miinto voi kerätä, käsitellä ja tallentaa sinusta seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Tilaustietosi
  • Puhelinnumero
  • Käyttäjätilin luonnin yhteydessä antamasi tiedot
  • IP-osoite
  • Tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoa
  • Kiinnostuksen kohteet, mukaan lukien tuotteet ja palvelut, jotka ovat kiinnostaneet sinua

Verkkosivuston kautta tehtävien ostosten yhteydessä (esim. maksettaessa ostoksia) annat korttitietosi. Miinto ei tallenna korttitietoja, vaan käyttää liikekumppaneitaan maksujen suorittamiseen. Maksujen käsittelijä siis tallentaa ja käsittelee maksutiedot.

Käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • Käyttäjätilien hallinta
  • Tilausten toimitus
  • Laskutus ja muu maksujen perintä
  • Sinun ja Miinton välisten sopimusten hallinnointi ja noudattaminen
  • Uutiskirjeiden ja muun mainonnan/markkinoinnin jakelu
  • Kilpailujen ja muiden tapahtumien hallinnointi
  • Yleinen markkinointi
  • Asiakaspalvelun hallinnointi ja yleinen viestintä
  • Palveluviestien lähettäminen
  • Asiakastyytyväisyyskyselyjen lähettäminen
  • Sinulta tulevien pyyntöjen käsittely
  • Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
  • Tilastot ja analyysit
  • Sovellettavien lakien noudattaminen
  • Oikeudellisten vaatimusten laatiminen, puolustaminen ja käyttäminen
  • Tietoturvaloukkausten, petosten ja muun mahdollisesti laittoman toiminnan estäminen, havaitseminen, tutkinta ja torjuminen

Käsittelyn perusteet

Kun Miinto käsittelee henkilötietoja, perusteena on vähintään yksi seuraavista:

  • Sopimuksen noudattaminen: Henkilötietojen käsittely voi joissakin tapauksissa olla tarpeen Miinton ja asiakkaan välisen sopimuksen noudattamiseksi, esimerkiksi silloin, kun asiakas tekee ostoksia verkkosivuston kautta (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).
  • Oikeutetut edut: Henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme, kun esimerkiksi laadimme tilastoja, analyysejä, markkinointitoimia (jotka eivät vaadi suostumusta), teemme asiakastyytyväisyystutkimuksia, tarjoamme tukea sekä parannamme ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).
  • Suostumus: Miinto käyttää henkilötietojasi lähettääkseen sinulle tuotetietoja, uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia sähköpostitse vain, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi, ellei sovellettava lainsäädäntö salli meidän ottaa sinuun yhteyttä ilman lupaa (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).
  • Laillinen velvoite: Henkilötietojen käsittely voi joissakin tapauksissa olla tarpeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, esimerkiksi kirjanpitolain perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta).
  • Oikeudelliset vaatimukset: Käsittely voi olla tarpeen myös petosten estämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, syyttämiseksi tai puolustamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja 9 artiklan 2 kohdan f alakohta).

Säilytysaika

Ostojen yhteydessä kerätyt henkilötiedot tallennetaan lähtökohtaisesti kolmeksi vuodeksi viimeisestä ostopäivästä alkaen.

Kirjanpitoaineistoon sisältyviä henkilötietoja säilytetään viisi vuotta tilivuoden päättymisestä, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Markkinointilupaasi koskevia asiakirjoja säilytetään kahden vuoden ajan siitä hetkestä, kun olet peruuttanut suostumuksesi suoramarkkinointimateriaalin vastaanottamiseen.

Voimme kuitenkin säilyttää henkilötietoja pidemmän aikaa, jos lainsäädäntö sitä vaatii tai jos se on tarpeen oikeudellisen vaatimuksen määrittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Tietoja voidaan myös käsitellä ja säilyttää pidempään anonyymissä muodossa.

  1. Jos olet sosiaalisen median sivujemme kävijä tai käyttäjä

Seuraavissa osioissa kuvataan, miten Miinto käsittelee henkilötietoja, jotka jätät ja/tai annat vieraillessasi Miinton sosiaalisen median sivuilla, kuten Miinton Facebook-sivulla (mukaan lukien Instagram) ja LinkedInissä ("sosiaalinen media"). Tämä osio täydentää yksittäisten sosiaalisen median yritysten kehittämää yleistä tietosuojakäytäntöä.

Miinto ja yksittäinen sosiaalinen media ovat yhdessä rekisterinpitäjinä henkilötietojesi käsittelyssä. Yritämme yhdessä muiden yritysten kanssa jatkuvasti keskustella sosiaalisen median kanssa yhteisen valvonnan säätelystä. Tässä yhteydessä sekä Facebook että LinkedIn ovat julkaisseet liitteen yhteisestä valvonnasta, johon pääset seuraavien linkkien kautta:

Sen mukaan, miten käyttäydyt sosiaalisessa mediassa, Miinto ja sosiaalisen median yritykset voivat kerätä sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • "Tykkäyksesi" tai muut sivuilla ilmaisemasi reaktiot
  • Sivuille jättämäsi kommentit
  • Käyntisi sivuilla

Miinto käyttää henkilötietojasi Miinton tuotteiden ja palveluiden parantamiseen sekä tilastojen laatimiseen. Tältä osin Miinto käyttää sosiaalisen median evästeiden kautta toimittamia koostettuja tietoja, kuten tietoja iästä, sukupuolesta, siviilisäädystä, työstä, elämäntavasta, kiinnostuksen kohteista sekä ostoista ja maantieteellisestä sijainnista.

Miinto käsittelee henkilötietojasi Miinton oikeutettujen etujen perusteella parantaakseen Miinton tuotteita ja palveluita, ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

Voit lukea lisää sosiaalisen median yritysten henkilötietojen käsittelystä niiden tietosuoja- ja evästekäytännöistä:

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on useita oikeuksia, joista voit lukea lisää tämän käytännön osiosta 5. Sosiaalisen median yleinen rakenne sekä Miinton ja sosiaalisen median yritysten väliset sopimukset edellyttävät, että otat yhteyttä kyseisiin sosiaalisen median yrityksiin, jos haluat käyttää oikeuksiasi sosiaalisen median yrityksiä kohtaan. Tämä johtuu siitä, että vain sosiaalisen median yritykset voivat toiminnallisesti ryhtyä tarvittaviin toimiin useimpien pyyntöjesi täyttämiseksi.

Jos olet Facebookin käyttäjä, voit käyttää oikeuksiasi muuttamalla tietosuoja-asetuksiasi sen osalta, miten henkilötietojasi kerätään ja käsitellään, kun vierailet Facebook-sivulla ja käytät sitä. Napsauttamalla tätä voit muuttaa asetuksiasi tai katsoa lisätietoja oikeuksien käyttämisestä: https://www.facebook.com/ads/preferences ja https://www.facebook.com/settings

Jos olet LinkedInin käyttäjä, voit muuttaa asetuksiasi tai käyttää oikeuksiasi napsauttamalla tätä: https://www.linkedin.com/psettings/data-privacy/ ja https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/50191?trk=microsites-frontend_legal_privacy-policy&lang=en

Jos kuitenkin uskot, että Miinto pystyy täyttämään pyyntösi, ota yhteyttä.

  1. Jos olet työnhakija

Käsittelemme hakemuksessasi ja ansioluettelossasi näkyviä henkilötietoja sekä mahdollisia liitteitä, jotta voimme arvioida hakemuksesi. Jos sinut kutsutaan haastatteluun, keräämme ja arvioimme sen yhteydessä antamasi tiedot. Henkilötietojesi käsittelyn perusta on työhakemuksesi Miintolle, ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, sekä oikeutetut etumme antamiesi tietojen käsittelyn osalta, ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

Lisäksi voimme hakea edellä esitetyn perusteella internetistä asiaankuuluvaa ja saatavilla olevaa tietoa, mukaan lukien sosiaalisen median sisältö. Etsimme yleensä tietoja aiemmista työsuhteistasi, toiminnastasi, osaamisestasi ja suorituksistasi.

Jos kyseessä oleva tehtävä edellyttää persoonallisuustestejä tai vastaavia, sinulle ilmoitetaan tästä, kun olemme käsitelleet hakemuksesi. Tällaisten testien tuloksia käsitellään luottamuksellisesti, mutta ne sisältyvät hakemuksesi arviointiin. Tulokset poistetaan, kun arviointiprosessi on valmis. Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Joissakin tapauksissa sinua voidaan myös pyytää toimittamaan rikosrekisteriote tehtävän luonteen mukaan. Tällaisia henkilötietoja käsitellään myös luottamuksellisesti. Tällöin käsittelemme henkilötietoja Tanskan tietosuojalain 8 §:n 3 kohdan perusteella.

Arvioidessamme sinua ja hakemustasi voimme pyytää suosituksia aiemmilta ja/tai nykyisiltä työnantajiltasi. Pyydämme suosituksia vain henkilöiltä, jotka olet maininnut hakemuksessasi tai osoittanut meille. Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta tai, jos olet antanut siihen suostumuksesi, yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Suosittelemme, ettet sisällytä hakemukseen arkaluonteisia henkilötietoja, kuten tietoja rodullisesta tai etnisestä taustasta, uskonnosta, ammattiliiton jäsenyydestä, seksuaalisuudesta, terveydestä jne. Jos työtehtävä asettaa erityisiä vaatimuksia fyysiselle terveydelle, pyydämme (erityisen arvioinnin jälkeen) suostumustasi tällaisten henkilötietojen käsittelyyn, ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja 9 artiklan 2 kohdan a alakohta.

Jos sinulle tarjotaan tehtävää Miintolla, hakemuksesi ja muut rekrytointimenettelyn yhteydessä kerätyt asiaankuuluvat henkilötiedot tallennetaan ylläpitämäämme henkilöstörekisteriin.

Jos sinulle ei tarjota tehtävää, säilytämme hakemustasi ja muita rekrytointimenettelyn yhteydessä kerättyjä henkilötietoja 12 kuukauden ajan hakemuksen hylkäyksestä, ellet ole antanut suostumustasi tällaisten henkilötietojen pidempään säilyttämiseen.

  1. Jos olet Miinton B2B-asiakkaiden, toimittajien ja muiden liikekumppaneiden yhteyshenkilö

Tässä osiossa kuvataan Miinton käytäntö käsiteltäessä B2B-asiakkaiden, toimittajien ja muiden Miinton kanssa yhteistyötä tekevien liikekumppaneiden yhteyshenkilöiltä kerättyjä henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Sinua koskevia henkilötietoja kerätään yhdessä tai useammassa seuraavista tapauksista:

  • Kun yrityksesi tai työnantajasi tekee sopimuksen Miinton kanssa, mukaan lukien Miinton tarjoamien tuotteiden tai palvelujen ostaminen
  • Kun olet osoittanut kiinnostusta Miinton tuotteisiin tai palveluihin, esimerkiksi antamalla Miintolle käyntikorttisi
  • Kun vastaat myöntävästi Miinton uutiskirjeen tilaukseen
  • Kun teet yhteistyötä tai viestit Miinton kanssa

Henkilötietojen tyypit

Miinto voi kerätä, käsitellä ja tallentaa seuraavat henkilötiedot:

  • Nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja vastaavat tunnistetiedot
  • Henkilökohtaiset tiedot, kuten ensisijaiset kielet
  • Organisaatiotiedot, kuten yrityksen nimi, yrityksen osoite, työtehtävä, liiketoiminta-alue, ensisijainen työpaikka ja maa
  • Sopimustiedot, kuten ostotilaukset, laskut, sopimukset ja vastaavat yrityksesi (tai työnantajasi) ja Miinton väliset sopimukset, jotka voivat sisältää yhteystietosi
  • Taloudelliset tiedot, kuten maksuehdot, tilitiedot ja luottokelpoisuus

Tällaisia tietoja voidaan saada suoraan sinulta (ensisijaisesti sähköpostiviestien ja muun kirjeenvaihdon kautta) tai kolmansilta osapuolilta, kuten työnantajaltasi.

Käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yleisesti yhteistyön suunnittelua, toteutusta ja hallinnointia varten, mukaan lukien mahdolliset sopimukset
  • Hallinnointia varten, esimerkiksi maksujen käsittelyä (mukaan lukien maksamattomien laskujen perintä), luottokelpoisuuden arviointia, kirjanpitoa, tilintarkastusta ja laskutusta, lähetystä ja toimitusta sekä tukipalveluja varten
  • Uutiskirjeet ja vastaava markkinointiviestintä
  • Pyyntöjesi käsittelyä varten
  • Yleinen viestintä
  • Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
  • Tilastot ja analyysit
  • Vaatimustenmukaisuutta ja sääntelyn noudattamista varten, kuten lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi ja laittoman toiminnan estämiseksi
  • Riitatilanteiden ratkaisu

Käsittelyn perusteet

Kun Miinto käsittelee henkilötietojasi, perusteena on jokin seuraavista:

  • Sopimuksen noudattaminen: Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen käsitellä henkilötietoja yrityksesi (tai työnantajasi) ja Miinton välisen sopimuksen noudattamiseksi, esimerkiksi tilausten käsittelyn, yhteistyön hallinnoinnin, käyttäjätilien ja profiilien yhteydessä (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).
  • Oikeutetut edut: Voimme käsitellä henkilötietoja oikeutettujen etujemme mukaisesti muun muassa päivittäisen toiminnan hallinnassa, mukaan lukien yhteistyön suunnittelu, toteuttaminen ja hallinnointi, tai oikeutetun etumme mukaisesti muun muassa tilastojen, analyysien ja markkinointitoimintojen suorittamisessa (kun ne eivät vaadi suostumusta), tuen tarjoamisessa sekä tuotteidemme ja palveluidemme parantamisessa ja kehittämisessä (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).
  • Oikeudelliset vaatimukset: Käsittely voi olla tarpeen myös petosten estämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, syyttämiseksi tai puolustamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja 9 artiklan 2 kohdan f alakohta).
  • Laillinen velvoite: Henkilötietojen käsittely voi joissakin tapauksissa olla tarpeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, mukaan lukien velvollisuus noudattaa turvallisuusvaatimuksia ja estää laiton toiminta (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan © alakohta).
  • Suostumus: Miinto käyttää henkilötietojasi lähettääkseen sinulle tuotetietoja, uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia sähköpostitse vain, jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi, ellei sovellettava lainsäädäntö salli meidän ottaa sinuun yhteyttä ilman lupaa (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Säilytysaika

Henkilötietojasi säilytetään kolmen vuoden ajan yhteistyön päättymisestä. Tietoja voidaan kuitenkin säilyttää pidempään anonyymissä muodossa.

Kirjanpitoaineistoon sisältyviä henkilötietoja, mukaan lukien tilausten dokumentointi, säilytetään viisi vuotta tilivuoden päättymisestä, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Markkinointilupaasi koskevia asiakirjoja säilytetään kahden vuoden ajan siitä hetkestä, kun olet peruuttanut suostumuksesi suoramarkkinointimateriaalin vastaanottamiseen.

  1. Yleisiä tietoja kaikille tämän tietosuojakäytännön piiriin kuuluville

Tietojen luovuttaminen muille rekisterinpitäjille ja tietojen käsittelijöille

Edellä mainittua tarkoitusta varten voimme antaa sellaisille tietojen käsittelijöille pääsyn henkilötietoihisi, jotka Miinton kanssa tehdyn sopimuksen perusteella tarjoavat asiaankuuluvia palveluja Miintolle, mukaan lukien esimerkiksi IT-palvelut, CRM -järjestelmät, laskutusjärjestelmät, markkinointipalvelut, asiakastyytyväisyystutkimukset, uutiskirjeiden jakelu, verkkosivustoanalytiikka, IT-tuki, isännöintipalvelujen tarjoajat, maksunvälittäjä, toimittaja sekä muut järjestelmien tai palvelujen tarjoajat. Tällaiset palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja vain ohjeidemme ja tietojen käsittelijöitä koskevien sopimusten mukaisesti.

Miintolla voit tehdä verkko-ostoksia fyysisistä kaupoista suoraan alustassamme www.miinto.fi. Jotta kaupat voivat käsitellä ja välittää tilauksesi, henkilötietosi luovutetaan siksi liikkeille/verkkokaupoille, joiden on toimitettava tilauksesi. Liikkeet ovat itsenäisiä henkilötietojen rekisterinpitäjiä, koska ne käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa.

Lisäksi tietyissä tilanteissa voi olla tarpeen luovuttaa henkilötietojasi muille rekisterinpitäjille, esimerkiksi jakelijoille, mukaan lukien GLS (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). Lisäksi Miintolta voidaan joissakin tapauksissa vaatia tietojesi luovuttamista viranomaisille ja sillä voi olla toisissa tapauksissa oikeus siihen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta). Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja 9 artiklan 2 kohdan f alakohta). Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille tarkastajille täyttääksemme tilintarkastusvelvoitteemme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta).

Miinton kehityksen myötä yrityksen rakenne voi muuttua esimerkiksi siten, että Miinto myydään kokonaan tai osittain. Henkilötietoja sisältävien resurssien osittaisen siirtämisen yhteydessä henkilötietojen luovuttamisen perusteena ovat pääsääntöisesti Miinton oikeutetut edut sen siirtäessä osan resursseistaan ja tehdessä kaupallisia muutoksia (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Jos henkilötietosi siirretään tietojen käsittelijöille tai rekisterinpitäjille, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolisissa maissa / ETA-maissa ja joiden suojaustaso ei ole riittävä, tällainen siirto perustuu pääsääntöisesti EU:n komission vakiosopimuslausekkeisiin.

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lue lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme, joka on käytettävissä millä tahansa sivuston sivulla täällä.

Tietoturva

Suojaamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta, ja olemme ottaneet käyttöön tietoturvatoimia sen varmistamiseksi, että sisäiset menettelymme vastaavat vakiintuneita tietoturvastandardeja ja sovellettavia lakisääteisiä vaatimuksia.

Meillä on sisäiset tietoturvasäännöt, jotka sisältävät ohjeita ja toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi tuhoutumiselta, katoamiselta, muuttamiselta, luvattomalta julkaisemiselta ja luvattomalta käytöltä tai tarkastelulta.

Oikeutesi

  • Sinulla on oikeus käyttää henkilötietojasi, joita käsittelemme
  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi keräämistä ja jatkokäsittelyä
  • Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi oikaisemista ja poistamista tiettyjä lakisääteisiä poikkeuksia lukuun ottamatta
  • Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä
  • Tietyissä olosuhteissa voit myös pyytää kopiota henkilötiedoistasi sekä meille antamiesi henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys)
  • Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Voit peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen napsauttamalla uutiskirjeen alareunassa olevaa linkkiä

Linkit muille sivustoille

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai integroiduille verkkosivustoille. Emme ole vastuussa muiden yritysten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden käytännöistä henkilötietojen keräämisen yhteydessä. Kun käyt muilla verkkosivustoilla, sinua kehotetaan lukemaan sen tarjoajan tietosuojakäytäntö ja muut asiaankuuluvat käytännöt.

Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai jos haluat tehdä valituksen siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen dataprotection@miinto.com. Voit myös kirjoittaa meille seuraavaan osoitteeseen:

Miinto Host A/S

DK 33365322

Prags Boulevard 49, #9,

2300 Kööpenhamina S

Jos emme saa ratkaistua valitustasi ja haluat jatkaa asian käsittelyä, voit lähettää valituksen Tanskan tietosuojavirastoon:

Danish Data Protection Agency (Datatilsynet)

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Puhelin: +45 33 19 32 00

Sähköposti: dt@datatilsynet.dk

Tietosuojakäytännön muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Jos muutoksia tehdään, tietosuojakäytännön alareunassa oleva päivämäärä muuttuu. Kulloinkin voimassa oleva tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa www.miinto.fi/privacy-policy.

Päivitetty viimeksi [25. elokuuta 2021]