10% alesta | Koodi: 10EXTRA
10% alesta | Koodi: 10EXTRA
Ostoskori 0

Ostoskorisi on tyhjä

Valikko
ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ OSTOISTA JA ILMAISET PALAUTUKSET

Yksityisyyskäytäntö

Tietosuojapolitiikka

Laki henkilötietojen käsittelystä
Henkilötietojesi ylläpitäjä on Miinto ApS yhtiö, kotipaikka osoitteessa Prags Boulevard 49B, 2300 Kööpenhamina, rekisteröity numerolla CVR 32091059. Miinto ApS kerää henkilötietojasi liittyen sivustolla www.miinto.fi harjoitettavaan toimintaan. Henkilötietojesi kerääminen on mahdollista, kun olet hyväksynyt palveluiden suorittamisehtomme. Sinulla ei ole velvollisuutta luovuttaa meille henkilötietojasi, mutta ne ovat välttämättömiä palvelujen suorittamiseksi sinulle.
Keräämme alla olevia tietoja:
- etunimi ja sukunimi
- osoite
- sähköpostiosoite
- ostotiedot
- puhelinnumeron antaminen on valinnaista

Miinto.fi kerää henkilötietojasi liittyen tilaamiesi tuotteiden sinulle toimittamiseen.
Miinto ApS säilyttää henkilötietoja 5 vuotta kirjanpitoansa varten ja poistaa ne sen jälkeen.
Jos henkilötietoja kerätään www.miinto.fi sivuston välityksellä, se tapahtuu aina sinun nimenomaisella suostumuksella. Luovutamme myös tietoja kerättyjen tietojen laajuudesta ja niiden keräämisen tarkoituksista.

Mihin tietojani käytetään?
Käytämme tietojasi ensisijaisesti tilauksen käsittelyyn ja sivustolta www.miinto.fi tilattujen tuotteiden lähettämiseen. Tietojasi käsitellään sopimuksen toteuttamiseen tai sinun pyytämien toimenpiteiden suorittamiseen ennen sopimuksen solmimista (YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 6(1)b artikla). Käytämme tietojasi palvelujemme parantamiseen sivustolla miinto.fi sekä markkinointitoimintaan ja kilpailuihin liittyviin toimintoihin, jos olet suostunut vastaanottamaan uutiskirjeemme. Näissä tapauksissa tietojasi kerätään myönnetyn suostumuksen (YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSSEN 6(1)a artikla) tai laillisesti oikeutetun etumme perusteella - suoramarkkinointi ja palvelujemme laadun parantaminen (YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN 6(1)f artikla). Tietojasi voidaan käyttää myös petosepäilyihin ja tällaisten epäilyjen tutkintoihin liittyen.

Kenelle tietojani luovutetaan?
Miinto ApS suorittaa liiketoimia suoraan perinteisten kauppojen kanssa verkkosivustollamme www.miinto.fi. Tietosi luovutetaan kaupoille, jotka toteuttavat tilauksesi, jotta voisivat käsitellä tilauksen ja lähettää tilatut tuotteet.

Tietosi luovutetaan myös ulkopuolisille jakelijoille (mukaan lukien GLS, DHL Express ja Posten), jotka tarvitsevat ne lähetysten toimittamiseksi ja toimitusta koskevien tietojen saamiseksi. Edellä mainittu suoritetaan sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä.
Lisäksi teemme yhteistyötä yhtiöiden kanssa, jotka suorittavat tietojen säilyttämistä ja käsittelyä. Yhtiöt käsittelevät henkilötietoja yksinomaan miinto.fi:n nimissä, eivätkä saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa.

Hotjar on teknologiapalvelu, joka auttaa meitä ymmärtämään asiakkaittemme tarpeita ja optimoimaan heidän kokemuksensa verkkosivustolla miinto.fi tekemiensä ostosten aikana. Hotjar säilyttää tiedot pseudonymisoidussa käyttäjäprofiilissa ja sopimuksella on kielletty myymästä meidän nimissä kerättyjä tietoja.
Sleeknote on työkalu, jonka avulla voimme kerätä käyttäjien yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron miinto.fi verkkosivuston ponnahdusikkunoiden avulla. Sleeknote ja miinto.fi tallentavat tällaisia tietoja henkilötietojen käsittelymääräysten mukaisesti.

Teemme yhteistyötä vain sellaisten tietojenkäsittelijöiden kanssa Euroopan unionissa ja muissa maissa, jotka pystyvät varmistamaan asianmukaisen tietosuojan.

Emme tallenna asiakastietoja salatussa muodossa.

Emme lähetä asiakastietoja salatussa muodossa.

Emme rekisteröi arkaluonteisia henkilötietoja.

Oikeudet

Rekisteröitymisen jälkeen miinto.fi verkkosivustolla sinulla on alla esitetyt oikeudet, joita voidaan käyttää milloin tahansa:

Tiedonsaantioikeus.
Voit käyttää tiedonsaantioikeuttasi milloin tahansa, mikä tarkoittaa, että sinulla on pääsyoikeus tietoihin, jotka olemme sinulta saaneet.

Oikeus tulla unohdetuksi.
Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi. Se tarkoittaa, että voit vaatia kaikkien hallussamme olevien tietojesi poistamista. Muistutamme, että kirjanpitolain säännösten vuoksi emme voi taata kaikkien tietojen poistamista.

Tietojen siirto-oikeus.
Sinulla on oikeus vaatia meille toimitettujen tietojen siirtämistä yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa.

Vastustusoikeus.
Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä määrätyistä syistä. Voit esimerkiksi vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos sen tarkoitus on suoramarkkinointi tai profilointi.

Tietojen oikaisuoikeus.
Sinulla on oikeus oikaista tietoja, jotka ovat mielestäsi virheellisiä.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen.
Muihin oikeuksiin liittyen voit vaatia tietojenkäsittelyn rajoittamista jättämäsi vastustuksen käsittelyn aikana tai myös niiden täydellisen poistamisen sijasta.

Valitusoikeus.
Sinulla on oikeus valituksen tekemiseen valvontaelimelle.
Sinulla on oikeus edellä mainittuihin oikeuksiin henkilötietosuojalain ja yleisen tietosuoja-asetuksen perusteella. Tietoihin liittyvät kyselyt on lähetettävä Miinto ApS:lle sähköpostitse osoitteeseen dataprotection@miinto.com. Voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä Tanskan henkilötietosuojaviranomaiseen.

Tiedonantovelvollisuus
Sopimukset (tilaukset) voidaan tehdä englanniksi tai suomeksi, ja niitä säilytetään 5 vuotta kirjanpitolain mukaisesti. Myöhemmin ei ole mahdollista saada pääsyä sopimuksiin verkkosivustomme välityksellä. Voit lähettää meille pyynnön uuden sopimuskappaleen luovuttamisesta ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info@miinto.fi.

Käsittelyn turvallisuuden takaaminen

Olemme toteuttaneet ja ylläpidämme sekä organisatorisia että teknisiä toimenpiteitä tietosuojan turvaamiseksi.

Kaikki henkilökohtaisia tietoja käsittelevät laitteemme ja palvelimemme on suojattu salasanoilla, palomuureilla sekä virustorjuntaohjelmistoilla.

Fyysisessä muodossa olevia henkilötietoja käsitellään ja säilytetään valvotuissa tiloissa, joihin pääsy on rajoitettu kolmansilta osapuolilta.

Lisäksi henkilöstön määrä, jolla on pääsy henkilötietoihin, on rajattu ja he ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Henkilöstön tietosuojaosaamista ylläpidetään koulutusten avulla.

Lisäksi käsittelemme vain henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä edellä mainittuja tarkoituksia varten, huomioiden etenkin henkilötietojen laajuus, henkilötietojen käsittelyn laajuus, tallennusaika sekä tietojen saatavuus.

Tietoturvaloukkauksen sattuessa, meillä on tietosuojalain edellyttämä valmius ilmoittaa tapahtumasta laissa säädetylle viranomaiselle sekä niille luonnollisille henkilöille, joiden henkilötietoja tietoturvaloukkaus koskee.

Evästeet

Käyttämällä www.miinto.fi verkkosivustoa hyväksyt, että käytämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sijoitamme tietokoneellesi keräämään tietoja verkkosivustomme käytöstä ja muistamaan tietokoneesi. Evästeet eivät ole ohjelmistoja eivätkä sisällä viruksia.

Lisätietoja evästeiden käytöstä www.miinto.fi verkkosivustolla ja niiden poistamisesta löytyy tästä: www.miinto.fi/about.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallentavat vierailusi verkkosivustollemme ja tapasi käyttää tätä sivustoa. Tiedot tallennetaan kiintolevyllesi, älypuhelimellesi, tabletillesi tai muulle laitteellesi. Tällä tavalla palvelin (esim. verkkosivusto) tunnistaa käyttäjän uudelleenvierailun aikana. Evästeet eivät ole ohjelmistoja eivätkä sisällä viruksia.
Evästeiden säilytysaika voi vaihdella. Jotkut niistä poistetaan, kun selain sammutetaan ja toisia voidaan säilyttää enintään kaksi vuotta.

Mihin käytämme evästeitä?
- käyttäjäkokemusten parantamiseen
- sisällön ja erikoistarjousten esittämiseen, jotka voivat sinua kiinnostaa
- käyttäjien tunnistamiseen seuraavien vierailujen aikana
- tilausten toteuttamiseen
- tilastollisiin tarkoituksiin ja liikenteen mittaamiseen verkkosivustollamme

Ulkopuoliset evästeet
Miinto ApS tekee yhteistyötä toimijoiden kanssa, jotka käyttävät myös evästeitä omilla verkkosivustoillaan. Alla kuvaamme nämä toimijat ja heidän toiminnan.

Google
Sivustolla käyttäytymisen rekisteröinti ja mainonnan tehokkuuden mittaaminen.

Miinto
Kirjautumisprofiilin mieltymysten rekisteröinti ja verkkosivuston esittäminen mobiililaitteilla tai kiinteillä laitteilla.

Awin
Ulkoisten osapuolten verkkosivustoilla näytettyjen Miinton mainosten kohdistus.

Optimizely
Sivuston testaaminen ja käyttäytymisen rekisteröinti sivuston asettelusta riippuen.

RichRelevance
Näytettävien tuotteiden valinta esitettäväksi perustuen käyttäytymiseesi sivustolla.

Hotjar
Tietojen kerääminen sivustolla käyttäytymisestä ja käyttäjien laitteista.

Sleeknote
Tietojen kerääminen sivustolla käyttäytymisestä ja käyttäjien laitteista.

Facebook
Facebookissa ja Instagramissa näytettyjen Miinton mainosten kohdistus.

Shopalike
Shopalikesta peräisin olevan liikenteen mittaus.

Bing
Sivustolla käyttäytymisen rekisteröinti.

Evästeiden poistaminen
Jos haluat poistaa evästeet, etkä enää halua säilyttää niitä tietokoneellesi, muistutamme, että jotkut miinto.fi verkkosivuston osat eivät välttämättä toimi täysin oikealla tavalla.

Internet Explorer

Voit poistaa olemassa olevat evästeet seuraavasti:

Valitse ”Turvallisuus” tehtäväpalkin oikealta puolelta / ”Poista selaushistoria”. Valitse ”Säilytä suosikit” ja evästeet / Poista/ OK.

Voit poistaa käytöstä evästeiden tallennuksen tulevaisuudessa seuraavasti:

Valitse ”Turvallisuus” valikkorivin oikealta puolelta. Valitse ”InPrivate-selaus” osiossa Älä kerää tietoja InPrivate-suodatuksen käytettäväksi / OK.

Mozilla Firefox

Voit poistaa olemassa olevat evästeet seuraavasti:

Valitse ”Työkalut”-valikosta / Asetukset / Tietosuoja / Poista valitut evästeet / Poista kaikki evästeet.

Voit poistaa käytöstä evästeiden tallennuksen tulevaisuudessa seuraavasti:

Valitse ”Työkalut”-valikosta /Asetukset / Tietosuoja ja merkitse Poista seuranta käytöstä


Google Chrome

Voit poistaa olemassa olevat evästeet seuraavasti:

Valitse työkalupalkkikuvake valikkorivin yläosasta / Työkalut / Tyhjennä selaustiedot ja merkitse Tyhjennä välimuisti ja Poista evästeet ja muut sivustotiedot / Tyhjennä selaustiedot.

Voit poistaa käytöstä evästeiden tallennuksen tulevaisuudessa seuraavasti:

Valitse Chrome-valikkokuvake selaimen työkalupalkista / Asetukset / Lisäasetukset / Tietosuoja / Sisältöasetukset / Evästeet / Estä oletuksena.

Kirjautumistilastot
Miinto.fi käyttää kirjautumistilastoja, mikä tarkoittaa, että tilastojärjestelmä kerää tietoja, jotka voivat tuottaa tilastotietoja verkkosivuston kävijämäärästä, heidän alkuperämaastaan, sivuston osasta, jossa he lopettavat selaamisensa yms..
Miinto.fi käyttää tilastotietoja vain verkkosivuston sisällön ja toimivuuden optimointiin.

Valvonta
Tietosuojavaltuutetun toimisto
Yhteystiedot: www.tietosuoja.fi