pidennetty palautus 15. tammikuuta asti

pidennetty palautus 15. tammikuuta asti

Maailman parhaat muotiliikkeet yhdessä paikassa I 20 punnan toimitus ja pidennetty palautus 15. tammikuuta asti

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Paluu 15. tammikuuta asti

Pohjolan talvikausi on tunnettu lämpötilan, tuulen ja lumisateen arvaamattomuudesta. Kun lunta ja räntää alkaa sataa talvikuukausina tasaisemmin, saatat huomata, että sinun on pukeuduttava tavallista lämpimämmin. Jos et ole varautunut talvea varten sopivilla jalkineilla, vaarannat erityisesti jalkasi. 

Kunnolliset talvikengät ovat aina suositeltavat, ja on tärkeää löytää malli, joka sopii sekä omaan makuun että muotitajuun. Miintossa olemme koonneet laajan valikoiman upeita talvikenkiä eri malleissa, jotta voit kohdata talven kylmyyden luottavaisin mielin ja tallustella turvallisesti lumen ja jään yli.  


Miinton myymät talvisaappaat eri jaloille ja tarpeille


Tutustu kattavaan valikoimaamme, sillä meillä on vaihtoehtoja juuri sinun jalkatyyppiisi, muotoilumieltymyksiisi ja kokotarpeisiisi. Talvisaappaat, jotka ovat sekä muodikkaat että käytännölliset, ovat oiva lisä talven varusteisiisi. Jos haluat selvitä talvesta tyylillä pitäen jalkasi lämpiminä ja kuivina, on ehdottoman tärkeää investoida upeisiin talvikenkiin, joissa muoti ja hyödyllisyys yhdistyvät onnistuneesti sekä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Onko sinulla selkeä käsitys siitä, mistä pidät eniten ja mitä haet talvisaappailta? Tutustu rauhassa Miinton talvisaappaisiin, joita on saatavana laajassa valikoimassamme. Meillä on värejä, materiaaleja ja tyylejä, joista voit valita juuri sinua eniten puhuttelevan parin. Myymme talvisaappaita, jotka ovat valmistettu monista eri materiaaleista, kuten aidosta nahasta ja villasta, mokkanahasta, keinonahasta ja polyesteristä.

Meillä on pitkiä talvisaappaita ja lyhyitä talvisaappaita. Meillä on Miintossa myös talvisaappaita korkokengillä ja ilman korkoja. Vaihtoehtosi määräytyvät lähes täysin mielikuvituksesi laajuuden mukaan. 


Talvisaappaat laatutietoisilta valmistajilta 


Voit hankkia nahasta tai mokkanahasta valmistetut upeat talvisaappaat monilta edustamiltamme valmistajilta. Niitä ovat brändit kuten Dr. Martens, UGG, Ecco, Billi Bi ja monta muuta. Näiden tuotemerkkien talvisaappaat sopivat täydellisesti mihin tahansa muodikkaaseen asuun, ja niitä voi stailata mihin tahansa tilaisuuteen, olipa viikonlopun juhlat aivan nurkan takana tai tarvitset simppelisti vain tyylikkäät talvisaappaat arkikäyttöön. 

Nämä tuotemerkit asettavat jalkinemalleissaan etusijalle mukavuuden ja hyödyllisyyden. Tämä ei missään nimessä tarkoita, että ne tekisivät myönnytyksiä tyylikkäiden tuotteidensa muotoilussa. Vaikka päättäisitkin, että helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus ovat sinulle tärkeämpiä, ei ole mahdotonta löytää mallia, joka on samanaikaisesti sekä muodikas että toimiva. 

Voit käyttää paksuja talvikenkiä ja paksua puseroa tai maxi-pituista collegepaitaa. Vaihtoehtoisesti, jos etsit naisellista kokonaisuutta, kokeile yhdistää neulottua mekkoa ja korkeakorkoisia talvisaappaita. Voit piristää tätä asukokonaisuutta ottamalla mukaan villasta valmistetun pitkän takin, jossa on solmittava vyö ja hieno korkea kaulus. Turkisvuorellisten talvisaappaat ja tyylikkäät farkut sopivat nekin mainiosti yhteen.   

Kun sinulla on trendikkäät talvisaappaat, ei ole vaikeaa löytää laukkua, joka täydentää ulkoasuasi. Tämä saa talvisaappaasi erottumaan enemmän, kuin se jo ennestäänkin erottuu. Kokeile rohkeasti uusia tyylejä, vaatteita ja asusteita tyylikkäisiin talvisaappaisiin. Miintosta löydät varmasti kaiken tarvittavan, jolla kääntää päät lumen ja jään keskelläkin!


Talvisaappaat saisivat olla pitkäikäinen investointi


Voit aloittaa ostoksesi Miintossa miettimällä investoimista talvikenkiin, jotka ovat sekä muodikkaat että ajattomat - ja joita voit käyttää mielelläsi vuodesta toiseen. Loppujen lopuksi talvisaappaat ovat investointi, joka voi kestää monta talvea, kunhan niitä huolletaan asianmukaisesti. Jos et löydä tietyn saappasparin hoito-ohjeita, tarvitset vain yksinkertaisen vedenpitävän suihkeen ja kengänkiillotusaineen, jotta selviät kylmistä talvikuukausista. 

Jos huolehdit talvikengistäsi asianmukaisesti, voit olla varma, että laatu, taloudellisuus ja kestävyys kulkevat pitkällä aikavälillä käsi kädessä. Toisaalta voit pukeutua joka aamu talvella ja kokea saman hienostuneisuuden ja helppouden kuin muinakin vuodenaikoina, jos valitset oikeanlaiset talvisaappaat. 

Koska meillä Miintolla on laaja valikoima naisten talvisaappaita, voi olla haastavaa löytää joukosta tarpeisiisi parhaiten sopivat. Talvisaappaiden lajittelussa voit Miinton verkkokaupassa valita näytettäväksi vain tietyt tuotemerkit, tai voit järjestää vaihtoehdot haluamasi värin mukaan. 


Hinnat juuri sinulle sopivina  


Talvisaappaat ovat saatavilla laajassa hintaluokassa. Korkea laatu on kuitenkin se, mistä aloitamme jokaisen mallistomme kappaleen kohdalla. Tarjoamme kuitenkin talvisaappaita, jotka ovat saatavilla laajalla hintaluokalla varustettuina, koska emme halua sulkea ostajaryhmiä pelkkien hintojen takia pois laskuista. 

Tämä tarkoittaa, että voit hankkia muodikkaat naisten talvisaappaat pienellä budjetilla tai vähän suuremmalla, riippuen mieltymyksistäsi ja mahdollisuuksistasi. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa käyttöön "Sale"-toiminto, jolloin näet vain ne saappaat, jotka ovat parhaillaan alennusmyynnissä. Meiltä löytyy myös premium-merkkejä naisten talvisaappaiden laajan valikoiman joukosta. 


Osta Miintosta turvallisesti


Kun teet ostoksia Miintossa, sinulla on siis mahdollisuus valita joistakin suosituimmista ja tunnetuimmista tuotemerkeistä, jotka kaikki erottuvat poikkeuksellisella laadulla ja muotoilulla.

Jos saappaat eivät sovi, sinulla on mahdollisuus palauttaa ne. Miinto tarjoaa nimittäin myös ensiluokkaista palvelua, jonka avulla voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta ilman lisäkustannuksia. Tämä palautusoikeus on voimassa siitä päivästä alkaen, kun vastaanotat tuotteet. Koska tarjolla on joustavat toimitusvaihtoehdot ja mahdollisuus testata, sopivatko saappaat ennen ostamista, voit siis luottavaisin mielin tilata naisten talvisaappaat Miintolta. 


Miinto


Miinton tavoitteena on tarjota verkon muotialusta, joka on käyttäjäkeskeisin koko maailmassa. Tällä alustalla käyttäjät voivat löytää parhaan valikoiman korkealuokkaisia, ylellisiä ja käsin valittuja paikallisia tuotemerkkejä, jotka on räätälöity vastaamaan kunkin yksittäisen käyttäjän vaatimuksia ja mieltymyksiä.

Konrad Kierklo ja Mike Radoor perustivat Miinton vuonna 2009 tarkoituksenaan löytää tuotemerkkejä ja trendejä, jotka eivät olleet saatavilla heidän pienessä yhteisössään Tanskassa. Perustamisestaan lähtien Miinton ensisijaisena tehtävänä on ollut tuoda yhteen muotitietoiset kuluttajat ja parhaat kaupat eri puolilta maailmaa sekä myös toisinpäin.

Vaikka suurin osa asiakkaistamme tulee Alankomaista, Tanskasta ja Norjasta, kehitymme jatkuvasti, ja olemme nyt läsnä 14:llä eri markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Alustamme tavoitteena on antaa asiakkaillemme enemmän valtaa, ja haluamme ajatella, että asiakkaamme ovat koko maapallon parhaiten pukeutuneita yksilöitä.

Toivomme, että tänä päivänä perinteiset kivijalkamyymälät voivat kukoistaa, ja jos ne tekevät yhteistyötä kanssamme, voimme tehdä tästä totta.


Miinto ja kumppanimme


Näemme paljon vaivaa kumppaneidemme valinnassa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan valikoiman laadukkaita, ylellisiä ja paikallisesti hankittuja tuotteita. Vastineeksi tarjoamme vähittäiskauppiaille ainutlaatuisen pääsyn kansainväliseen asiakaskuntaan, joka koostuu hyvin varakkaista ostajista, jotka ovat kiinnostuneita muodista.

Koska panostamme niin paljon monimuotoisuuteen, alustallamme on valtava valikoima tuotteita, joista valita. Haluamme, että kaikki asiakkaamme voivat löytää etsimänsä, jotta he voivat ilmaista itseään ja ainutlaatuisuuttaan. 

Jos liikekumppanimme menestyvät, mekin menestymme samalla. Organisaatiomme rakenteen vuoksi kumppaniemme menestys on välttämätöntä omalle menestyksellemme. Tämän vuoksi teemme paljon työtä taataksemme, että he menestyvät. 

Autamme asiakkaitamme myymään enemmän tuotteita ja palveluita laajentamalla huomattavasti heidän asiakaskuntaansa ja tarjoamalla heille samalla tietoja, työkaluja, näkemyksiä ja strategista ohjausta liiketoimintansa rakentamiseen. 


Liiallisen tuotannon torjuminen muotialalla 


Yksi ensisijaisista tavoitteistamme on riippumattomien yhteistyötahojemme hyvinvoinnin varmistamisen lisäksi vähentää massatuotannossa valmistettavien vaatteiden määrää. Uskomme, että kestävän muotialan luomiseksi meidän on pyrittävä yhdessä poistamaan jo käytössä olevat kestämättömät käytännöt, kuten ylenmääräinen tuotanto.

Emme pyydä yrityksiltä lisävarastoja, vaan hyödynnämme jo olemassa olevia resursseja yhdistämällä asiakkaat vähittäisliikkeisiin, joilla on jo tuotteita varastossa. Kaikki, mitä Miintosta voi ostaa, on peräisin yli 2000 eri kumppanin verkostostamme, koska meillä ei ole varastoja itsellämme ollenkaan.

Sivu 1 of 21

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.