Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli €100 ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

Koska korkokengät ovat nykyään useimpien asujen vakiokomponentti, korkokenkäparin hankkiminen ei ole vain erittäin suositeltavaa – vaan myös investointi, jota et tule katumaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi vilkaisemaan erinomaisia tuotemerkkejä, jotka valmistavat korkealaatuisia “stilettoja”. 

Ratkaisevinta on kuitenkin se, että ne ovat upeista mallistoista, jotka eivät ainoastaan pue jalkojasi, vaan saavat sinut myös tuntemaan olosi sopivasti seksikkääksi. Voit selata erilaisia korkokenkiä, jotka löydät Miintosta.  

Olemme keränneet eri suunnittelijoiden, kuten Saint Laurentin, Christian Louboutinin ja monien muiden upeat korkokengät Miinton valikoimiin. Haluat varmasti pitää niitä kaapissasi tulevina vuosina. Niistä tulee todellisia klassikoita, jos ne eivät jo ole sellaisia. Kokeile erilaisia korkokenkiä ja selvitä, mitkä niistä voittavat sydämesi.  


Korkokengät 1500-luvulta aina Miinton valikoimaan 


Uskotaan, että korkeiden korkokenkien vetovoima ja lisäpituuden edut huomattiin ensimmäisen kerran Ranskan hovissa 1500-luvulla, jolloin korkokenkien historia sai starttinsa. Korkokenkiä nähtiin lähes yksinomaan aatelissyntyisillä henkilöillä, kunnes 1900-luvulla ne pääsivät tavistenkin saataville.

Jokaisessa trendikkäässä kenkäkokoelmassa on ehdottomasti oltava ainakin yksi pari korkokenkiä, ja suomalaiset muotitietoiset naiset käyttävät paljon aikaa turhaan etsiessään uusia trendikkäitä korkokenkiä kokoelmiinsa. Korkokenkiä voi olla vaikea löytää, varsinkin monenlaisia tyylejä ja värejä. Tässä Miinto tulee apuun. Verkossa saatavilla oleva laaja valikoima korkokenkiä on yksi kattavimmista. 

Valikoimamme sisältää tyylikkäitä ja muodikkaita stilettoja, jotka vastaavat monenlaiseen ulkonäköön, makuun ja vaatimuksiin. Jos käyt läpi valikoimamme huolellisesti, huomaat, että jokainen tyyli on poikkeuksellinen esimerkki muotoilusta - omalla tavallaan. Mitä tulee mukavuuteen, tyyliin ja yleiseen laatuun, olemme valinneet huolellisesti laajan valikoiman korkokenkäteollisuuden merkittävimpiä nimiä. 


Korkokengät eri tyyleille


Jokaiseen tyyliin, tapahtumaan ja persoonallisuuteen löytyy sopiva korkokenkäpari. Voit aina löytää Miintosta korkokengät, jotka sopivat tyyliisi kaikin mahdollisin tavoin. Jos on olemassa asioita, joiden pitäisi kuulua jokaisen naisen vaatekaappiin, yhden niistä pitäisi olla pari korkokenkiä.  

Sen lisäksi, että olemme koonneet yhteen joitakin parhaita merkkejä, olemme varmistaneet, että löydät Miintosta valikoiman, joka on sekä monipuolinen että mukautuva. Kun etsit täydellistä korkokenkäparia, panemme etusijalle monimuotoisuuden, tilaisuuden ja persoonallisuuden sekä nykyisten muotivirtausten ja muotialan tunnettujen yritysten laajan tuntemuksen. 


Tyylittele eri asujen kanssa arjessa ja juhlassa


Yksi parhaista tavoista saada kenkäkuume on tuijottaa kauniita korkokenkiä; ne saavat kengät näyttämään ihanilta. Parasta on kuitenkin se, että korkokenkiä voi tyylitellä monenlaisten asujen kanssa, ja ne sopivat sekä arkeen että juhlien kaltaisiin erityistilaisuuksiin.

Ulkonäkösi on naisellisempi, jos käytät korkokenkiä, mutta voit olla myös luova käyttämällä niitä vaatteiden kanssa, jotka eivät ole niille tyypillisiä. Avokärkiset korkokenkäsandaalit voivat tuoda ryhtiä muuten rentoon asuun, jossa on boyfriend-farkut ja pusero. Kontrastit ovat loistava tapa lisätä asuun mielenkiintoa, mutta avokkaat ja korkokengät sopivat luontevasti myös perinteisemmän naiselliseen lookkiin.

Kenkäkokoelmaasi tulisi kuulua sekä avokkaita että korkokenkiä, jotta voit käyttää niitä erilaisissa tilaisuuksissa. Avokärkisiä kenkiä kannattaa käyttää rentoon vapaa-aikaan tai rentoon toimisto-lookiin sekä huomiota herättäviä ja villisti leikkiviä korkokenkiä juhliin, mutta sinä lopulta päätät oman lookisi.  


Rohkeat korkokengät juhlissa ovat nappivalinta


Juhliin pukeutuminen antaa mahdollisuuden loistaa ja irrotella, ja upean tyylin juhliin voi saada pukeutumalla glitter-korkokenkiin, jonka seuraksi sopii esimerkiksi musta minihame.

Eräät mallit sopivat täydellisesti juhlatyyliin, sillä ne näyttävät sopivasti nilkkaa ja säärtä. Korkeakorkoiset nilkkurit ja korkeakorkoiset saappaat tuovat puolestaan viileämmille ilmoille lämmintä eleganssia.

Perinteisten korkokenkien kanssa ei voi mennä pieleen, sillä ne sopivat lähes kaikkiin asuihin. Jos haluat tyylin, joka sopii kaupunkiin tai juhliin, valitse rohkea punaisen sävy, kun taas ihonvärinen nude on tyylikäs ja hienostunut vaihtoehto. Miintossa valittavanasi on kuitenkin monenlaisia vaihtoehtoja, kuten erilaisia printtejä kengissäsi.


Parhaat merkit Miintosta 


Tämän vuoksi pidämme huolen siitä, että pysyt ajan tasalla muodin viimeisimmästä kehityksestä. Olemme täällä tekemässä jaloistasi hieman onnellisemmat ja vaatekaapistasi hieman näyttävämmän, sillä Miintossa voit selata viimeisimpiä trendejä ja malleja yhdessä paikassa. Muodin ystävät ympäri Suomea käyttävät paljon turhaa aikaa etsiessään uusia ja tyylikkäitä korkokenkiä kokoelmiinsa.  

Eräitä edustamiamme korkokenkämerkkejä ovat esimerkiksi Alexander Wang, Chloé, Off White, Sergio Rossi, Casadei, Christian Louboutin, Sartore, Maison Margiela, Steve Madden, Pollini, Alohas, Stuart Weitzman,  Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Ganni, Karl Lagerfeld, Paris Texas, The Attico, Versace, Jimmy Choo ja Saint Laurent.

Mallistot palvelevat erilaisia tyylejä, ulkonäköjä ja tarpeita. Miinton sivustolta voi aina löytää korkokenkiä, jotka tuovat ainutlaatuisen lisän mihin tahansa kokonaisuuteen kiinnittämättä liikaa huomiota kantajaan. Et koskaan myöhästy juhlista, jos sinulla on mukanasi pari korkokenkiä. Voit yhdistää valkoiset korkokengät kesämekkoon, punaiset korkokengät farkkujen ja upean topin kanssa tai investoida perinteisiin mustiin korkokenkiin, joita voi käyttää minkä tahansa kanssa. 

Lisäksi mallistomme korkokengät ovat muotimaailman tunnetuimpien henkilöiden kehittämiä, joilla kaikilla on laaja kokemus muotialan jalkineiden luomisesta. Pidämme huolen siitä, että pysyt ajan tasalla muotimaailman viimeisimmästä kehityksestä, ja tämän ansiosta tarjoamme laajan valikoiman muodikkaita korkokenkiä erilaisissa sävyissä, malleissa ja koissa.

Miinto-verkkokaupassa voit hakea korkokenkiä niiden brändin, mallin, hinnan ja suosion mukaan. Muista myös tarkastaa aika ajoin alennusmyyntimme, josta voit tehdä todellisia löytöjä!


Mistä Miintossa on kyse


Miinton missiona on olla maailman käyttäjäkeskeisin muotialusta, jossa asiakkaat voivat tehdä ostoksia kuratoidusta kokoelmasta korkealaatuisia, paikallisesti valmistettuja tuotteita, jotka sopivat heille täydellisesti.

Konrad Kierklo ja Mike Radoor, kaksi entistä luokkatoveria pienestä tanskalaisesta kylästä, perustivat Miinto-verkkokaupan vuonna 2009. Perustamisestaan lähtien Miinton päätavoitteena on ollut yhdistää maailman muotitietoisimmat kuluttajat ja parhaat jälleenmyyjät.

Suurin osa liiketoiminnastamme tulee Alankomaista, Tanskasta ja Norjasta, mutta olemme laajentumassa nopeasti ja toimimme jo 14 maassa. Pidämme asiakaskuntaamme maailman parhaiten pukeutuneina, ja alustamme yleistavoitteena on antaa heille tämä asema.

Toivomme, että perinteiset putiikit voivat menestyä verkkokaudella työskentelemällä kanssamme.


Miinto toimii yhdessä erikoistuneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa


Varmistaaksemme, että asiakkaillamme on käytettävissään hienoin valikoima ainutlaatuisia, käsityönä valmistettuja ja paikallisesti hankittuja tuotteita, teemme yhteistyötä vain hyvämaineisimpien liikkeiden kanssa. Korvauksena yhdistämme ne massiiviseen muotiharrastajien yleisöön kaikkialla maailmassa.

Sivustollamme on suuri valikoima tuotteita, koska arvostamme monimuotoisuutta niin paljon. Tätä varten meillä on laaja valikoima tuotteita, jotta jokainen voi löytää jotain, joka puhuttelee häntä henkilökohtaisesti ja auttaa häntä jakamaan ainutlaatuisen persoonallisuutensa koko maailman kanssa.

Kun yhteistyökumppaniemme menestys kasvaa, niin myös meidän oma menestyksemme - näin siis liiketoimintastrategiamme on riippuvainen boutique-kumppaniemme menestyksestä. 

Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiään kasvattamalla huomattavasti asiakaskuntaansa ja antamalla heille tietoja, työkaluja, näkemyksiä ja ohjeita.


Muotiteollisuuden ylituotannon rohkea kohtaaminen ja vastustaminen


Tehtäviimme kuuluu myös työskentely koko teollisuudenalan vaatteiden ylituotannon ongelman vähentämiseksi kumppaniemme menestyksen ohella. Mielestämme nykyiset kestämättömät menetelmät, kuten ylituotanto, on kitkettävä, jos haluamme koskaan saavuttaa kestävän muotialan.

Välttelemme tuhlausta, jossa valmistajia pyydetään tuottamaan lisää varastoa, yhdistämällä ostajat jälleenmyyjiin, joilla on jo tuotteita varastossa. Koska Miintolla ei ole omia varastotiloja, kaikki asiakkaidemme tilaukset täytetään yli 2000 erikoisliikkeen ryhmän kautta.

Sivu 1 of 89

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.