Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli 100€ ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

Vähintäänkin jokaisella naisella, joka välittää ulkonäöstään, pitäisi olla vaatekaapissaan kaksi upeaa farkkuparia. Mustat farkut ja perinteiset siniset farkut ovat lähes välttämättömiä vaatekappaleita, sillä niitä voi käyttää niin monella eri tavalla tilanteesta riippuen. Kun otetaan huomioon, kuinka usein aiot käyttää farkkujasi, olet itsellesi velkaa sen, että valitset laadukkaat farkut, jotta saat niistä kaiken irti. 

Olemme keränneet Miintoon laajan kokoelman lukuisia farkkuja, joista jokainen on peräisin nykypäivän tunnetuimmilta tuotemerkeiltä. Miintolla on laaja valikoima farkkuja, matalavyötäröisistä aina korkeavyötäröisiin, tai vaikkapa tiukkoihin mutta joustaviin stretch-farkkuihin. 

Farkut ovat ajaton vaate, joka voidaan muotoilla täydentämään lähes mitä tahansa ilmettä. Ne kuuluvat täydelliseen vaatekaappiin. Farkkuja on saatavana monenlaisissa väreissä ja leikkauksissa, joten voit valita yksilölliseen tyylitajuusi ja vartalotyyppiisi sopivia malleja. Voit saapua juhliin, töihin tai illalliselle kavereiden kanssa kivoissa farkuissa. 

Käytä mustia kapeita farkkuja esimerkiksi kesäjuhlissa kukkapaidan ja korkokenkien kanssa. Voit myös käyttää niitä saappaiden ja raskaan villapaidan kanssa, kun lähdet ulos viileämpään säähän. Harkitse boyfriend-farkkujen käyttämistä, jotta saat enemmän katutyylistä tunnelmaa. Näissä on rennompi ja mukavampi istuvuus. Monet näistä farkuista ovat revittyjä, mikä antaa niille entistäkin rennomman ilmeen. Haluatko löytää farkut, jotka sijoittuvat skinny- ja boyfriend-farkkujen välimaastoon? Hanki sitten suorat farkut. Suorat farkut istuvat napakasti - mutta eivät tiukasti.  


Erilaiset farkut eri vartaloille ja tilanteille


Skinny-farkut ovat nimensä mukaisesti tiukasti istuvia joustavakankaisia stretch-farkkuja, jotka myötäilevät sääriä ja lantiota ja tuovat vartalosi esiin. Skinny-farkut istuvat tiukasti lantiolta nilkkaan ja korostavat siluettiasi. Ne tulivat suosituksi 2000-luvun alussa, mutta nyt niissä käytetään enemmän joustavaa kangasta. 

Straight leg -farkuissa on perinteinen leikkaus, joka on monikäyttöinen ja sopii monenlaiseen lookkiin. Nämä suorat farkut ovat aina varma valinta. Ne sopivat suurimmalle osalle ihmisistä, ja ne voi räätälöidä mihin tahansa tilanteeseen. Ei ole mikään yllätys, että tämä leikkaus on edelleen suosittu muuttuvista muotivirtauksista huolimatta. Se on ajaton klassikko. 

Boyfriend-farkut taas ovat yhä suositumpia. Ne sopivat erinomaisesti rentoon lookkiin, sillä ne on suunniteltu miesten farkkujen näköisiksi. Tämän mallin farkut istuvat löysästi lantion ja reisien ympärille. Hieman leveämmät lahkeet ulottuvat nilkkoihin asti. Boyfriend-farkut sopivat ihanteellisesti rennompaan tyyliin, jossa korostuvat mukavuus ja liikkuminen. Voit myös kääntää boyfriend-farkkujen lahkeet ylöspäin, jolloin ne näyttävät poikamaisilta.  

Bootcut-farkut istuvat tiukasti lantion ja säären ympärillä polviin asti. Polvien jälkeen leikkaus kuitenkin avautuu, jolloin farkut heiluvat nätisti nilkkojen ympärillä. Istuvuuden ansiosta sääret näyttävät hoikemmilta ja pidemmiltä. Kokeile bootcut-farkkuja antaaksesi kokonaisuudellesi nostalgisen tunnelman ja säilyttäen samalla hyvin modernin siluetin.  Leikkaus yksinkertaisesti korostaa naisen muotoa täydellisesti.  


Leikkauksella ja yksityiskohdilla on väliä  


Farkkujen monipuoliset variaatiot tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja juuri sinulle sopivan lookin luomiseen! Suuret taskut saavat pepun näyttämään pienemmältä, kun taas pienet taskut saavat sen näyttämään suuremmalta.  

Farkkujen valkaisu johtuu kloorista, joka neutralisoi farkun sinisen tai mustan värin. Tämä luo raaempaa estetiikkaa, ja farkut näyttävät hieman kuluneemmilta. Valkaistut farkut näyttävät kesäisin hyvältä t-paidan ja lenkkareiden kanssa. Repaleiset tai rähjäiset farkut ovat ihanteelliset, kun haluat lisätä asuun hieman särmää. 

Valitse itsellesi parhaiten sopiva farkkujen leikkaus. On olemassa farkkuja, jotka istuvat eri tavoin. Riippumatta siitä, mikä on vartalotyyppisi, on Miintossa tarjolla erilaisia leikkauksia, joista löytyy varmasti sinulle sopiva malli. Jos esimerkiksi haluat kiinnittää huomiota sääriisi, käytä bootcut-farkkuja. Niissä on pieni kaarevuus nilkkojen kohdalla, mikä pidentää jalkojasi.  

Jos haluat kiinnittää huomiota takamukseesi, tiukat housut saattavat olla oikea tapa valita. Kiinnität huomiota peppuusi ja jalkoihisi, kun käytät kapeita farkkuja, jotka kiertyvät niiden ympärille.   


Naisten farkkujen lyhyt historia 


Housut eivät olleet suosittu vaatekappale naisilla vielä 1900-luvun alussa. Coco Chanel alkoi valmistaa löysiä housuja 1920-luvulla, mutta useimmat tyylikkäät nuoret naiset käyttivät niitä vain rannalla tai illallisella. Ennen toista maailmansotaa naisten housujen käyttäminen oli lähes ennenkuulumatonta. 1930-luvulle tultaessa maailma kiinnostui kuitenkin lännenelokuvista ja amerikkalaisesta cowboy-kulttuurista.

Villitys kasvoi niin suureksi, että dude-tiloista tuli suosittu tapa viettää lomaa. Kyseessä on maatila tai ranch, jonne kaupunkilaiset voivat mennä kokemaan aitoa länsimaista elämäntapaa telttailemalla, ratsastamalla ja kalastamalla. Niiden suosion ansiosta valmistettiin ensimmäiset naisten farkut. Levi Strauss valmisti Lady Levi's -farkut vuonna 1934.    

1950-luvulle tultaessa farkut olivat iso osa popkulttuuria ja muotia. James Deanin ja Marlon Brandon kaltaiset ihmiset, jotka tunnettiin kapinallisina ja järjestelmää vastaan, käyttivät niitä. Marilyn Monroe oli yksi ensimmäisistä naistähdistä, joka sai ihmiset kiinnostumaan farkuista. Kun hän käytti vartaloaan myötäileviä Levi's-farkkuja vuonna 1961 elokuvassa The Misfits, se muutti lopullisesti ihmisten käsityksen naisten farkuista. Sen jälkeen farkut tulivat osaksi naisten vaatekaappia.


Miintosta laadukkaat farkut naisille 


Meillä Miintossa on farkkuja joiltakin tämän hetken markkinoiden arvostetuimmilta tuotemerkeiltä. Miintosta löydät vartalotyypillesi ja esteettisille mieltymyksillesi täydelliset naisten farkut. Suosituimpia farkkumerkkejä ovat esimerkiksi Mother, JW Anderson, Khaite, 

Dsquared2, Pinko, Citizens Of Humanity, Elisabetta Franchi, Versace, Tom Ford, Levi's, 7 For All Mankind, Isabel Marant, Closed, GCDS ja Mac. 

Miinton edustamille valmistajille on yhteistä keskittyminen laatuun ja istuvuuteen. Ne tekevät paljon työtä taatakseen, että niiden farkut istuvat täydellisesti, joten voit tuntea olevasi niissä maailman huipulla. Jos siis etsit upeita uusia farkkuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Olivatpa vartalonmuotosi, henkilökohtainen tyylisi ja mieltymyksesi mitkä tahansa, Miintolta löydät ihanteelliset farkut juuri sinulle.


Miinton tausta 


Miinton missiona on olla asiakkaillemme maailman paras muotialusta, jossa he voivat tehdä ostoksia laajasta valikoimasta korkealuokkaisia, huolella kuratoituja paikallisia tuotemerkkejä.

Entiset luokkatoverit Konrad Kierklo ja Mike Radoor perustivat Miinton vuonna 2009 auttaakseen ihmisiä löytämään tuotemerkkejä ja tyylejä, joita ei ollut saatavilla heidän pienessä tanskalaisessa kotikaupungissaan. Perustamisestaan lähtien Miinton ensisijaisena tavoitteena on ollut yhdistää maailman muotitietoisimmat kuluttajat ja hienoimmat muotiliikkeet.

Vaikka Alankomaiden, Tanskan ja Norjan osuus liiketoiminnastamme on suurin, olemme aktiivisesti laajentamassa toimintaamme ja toimimme nyt 14 eri maassa. Uskomme, että alustamme käyttävät ihmiset ovat planeetan parhaiten pukeutuneita ihmisiä, ja alustamme tehtävänä on antaa heille tämä valta.

Tällä digitaalisella aikakaudella toivomme, että perinteiset kivijalkaliikkeet löytävät menestyksen tekemällä yhteistyötä kanssamme. 


Yhteistyö Miinton ja kumppaneidemme kanssa 


Valitsemme kumppanimme huolella varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen valikoiman ensiluokkaisia, käsityönä valmistettuja ja paikallisesti hankittuja tuotteita. Yhdistämme kivijalkaliikkeitä varakkaisiin muotiharrastajiin ympäri maailmaa ja saamme vastineeksi pääsyn muotialan markkinoille.

Sivustollamme on laaja valikoima tavaroita, koska arvostamme monimuotoisuutta niin paljon. Toivomme, että jokainen, joka tekee ostoksia kanssamme, löytää jotain, joka auttaa häntä tuntemaan olonsa mukavaksi sellaisena kuin hän on. 

Kun kumppanimme menestyvät, niin teemme mekin 

Koska liiketoimintamme rakenne on sellainen, että voimme menestyä vain, jos kumppanimme menestyvät. Siksi panostamme niin paljon siihen, että he menestyvät.

Autamme heitä lisäämään myyntiään kasvattamalla merkittävästi asiakaskuntaansa ja tarjoamalla heille tietoja, työkaluja, näkemyksiä ja opastusta. 


Ponnistelemme muotialan ylituotannon vähentämiseksi


Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on vähentää muotialan ylituotantoa, jotta liikekumppanimme voivat menestyä. Mielestämme nykyiset kestämättömät käytännöt, kuten ylituotanto, on poistettava, jos haluamme koskaan saavuttaa kestävän muotiteollisuuden. 

Välttelemme tarvetta pyytää lisää varastoa valmistajilta yhdistämällä ostajat jälleenmyyjiin, joilla on jo tuotteita varastossa. Keskusvarastoja meillä ei nimittäin ole, vaan kaikki Miinto-tilaukset täyttää yli kahden tuhannen erikoistuneen yhteistyökumppanimme laadukas joukko.

Sivu 1 of 78

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.