Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli €100 ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

CHELSEA-NILKKURIT

Chelsea-nilkkurit miehille on yksi tärkeimmistä kategorioista Miinton tuotevalikoimassa. Nämä klassiset kengät ovat tunnettuja suorasta muotokielestään ja ajattomasta tyylistään. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia Chelsea-nilkkureita eri materiaaleissa, väreissä ja kokoissa, joten sinulta ei varmasti jää vaihtoehtoja löytämättä.

Laaja valikoima Chelsea-nilkkureita


Meillä on tarjolla Suomen laajin valikoima Chelsea-nilkkureita. Voit valita nahkaisista, mokkanahkaisista, mustista, ruskeista tai jopa punaisista nilkkureista - valikoimaa riittää. Myös koot vaihtelevat 40:stä aina 46:een, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva pari.

Chelsea-nilkkureiden ominaisuudet


Chelsea-nilkkurit ovat tunnettuja mukavuudestaan ja monikäyttöisyydestään. Nilkkurit ovat myös erittäin kestäviä ja niiden käyttöikä on pitkä, kun niistä pidetään hyvää huolta. Useimmat mallit ovat varustettu joustavalla paneelilla, joka parantaa kengän istuvuutta ja tekee niistä helpon pukea ja riisua.

Miksi valita Chelsea-nilkkurit?


Chelsea-nilkkurit ovat klassinen valinta, joka sopii täydellisesti niin toimistoon, iltamenoihin kuin viikonloppureissuillekin. Ne ovat mukavat, tyylikkäät ja sopivat monenlaisiin asusteisiin. Chelsea-nilkkureiden kunnon nahka vaatii vain vähän huoltoa ja ne kulkevat mukana vuosikausien ajan.

Oppaat ja vinkit


Chelsea-nilkkurit voi puhdistaa pehmeällä harjalla tai erityisellä nahkanpuhdistusaineella. Mokkanahkaversioihin sopii parhaiten mokkaharja. Kengät kannattaa myös suojata esimerkiksi nahkasuojaspraylla, mikäli ne altistuvat paljon kosteudelle tai lialle.

Liittyvät tuotteet


Tarkista myös valikoimamme laadukkaita nahkavöitä tai kuvioituja sukkia, jonka avulla voit viimeistellä asusi. Näitä tuotteita voi yhdistellä helposti Chelsea-nilkkureiden kanssa luoden tyylikkään kokonaisuuden.

Tuotetrendit


Viime aikoina erityisesti ruskeat ja mokkanahkaiset Chelsea-nilkkurit ovat olleet suosittuja. Myös erittäin tumma sininen on pakottava vaihtoehto perinteiselle mustalle tai ruskealle.

Sivu 1 of 8

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.