Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli 100€ ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

MARNI PRE-OWNED

Marni Pre-owned, sekoitus silmäänpistävää estetiikkaa ja kaudettomia muotoja, tarjoaa jokaiselle kuluttajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa huippumuoti aarteita kohtuullisella hinnalla. Miinto-verkossa hoidamme uudelleenkäytettyjen Marni-vaatteiden verkkokaupan, mikä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa iconista suunnittelua eri vuosikymmeniltä. Tämä edistää kestävää muotia, "käytä uudelleen" -kulttuuria ja ylellisyyttä, mikä on yhtä lailla tärkeää kuin uusi vaatetus.

Marnin matka uudelleenomistukseen


Marni-brändin älykkäästä, modernista estetiikasta tunnistetaan ympäri maailmaa. Pre-owned -gaalassa, jossa myydään aikaisempia Marni-kokoelmia, asiakkaat saavat mahdollisuuden löytää ja omistaa kappaleen tämän ikonisen brändin historiasta. Nämä kokoelmat ovat täynnä ateljee-luomuksia, ajattomia sävyjä ja juhla-asuja, joiden kauniit yksityiskohdat ja monimutkaiset yksityiskohdat houkuttelevat suuresti muotitietoisia kuluttajia.

Tutustu Marnin ikonisiin siluetteihin


Marni Pre-owned on tunnettu ikonisista silhouetteistaan, sen tyylilaji on laaja. Tarjolla on mm. sporttisia mekkoja, boheemeja neuleita tai ajattoman tyylikkäitä asusteita. Tyylissä korostuu kontrastit, kuten kurvikkaat siluetit skulpturaalisten, veistosmaisten leikkausten rinnalla. Ylelliset materiaalit, upeat printit ja rohkeat värit ankkuroivat uudelleenkäytettyjen Marni-vaatteiden estetiikan.

Marni Pre-ownedin ominaispiirteet


Marni Pre-owned muotivaatteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, yksityiskohtaista käsityötä korostavasta suunnittelusta ja niiden ainutlaatuisesta tyylistä. Ne ilmentävät merkin filosofiaa uuden ja vanhan, modernin ja perinteisen yhdistämisestä. Tämä antaa jokaiselle kappaleelle rikas ja moninäköinen tunne, tekemällä siitä samanaikaisesti sekä ajattoman että ajankohtaisen.

Osta Marni Pre-owned Miintossa


Miinto on ilo kertoa, että Marni Pre-owned on nyt saatavilla sivustollamme. Tämä tarkoittaa, että sinulla on nyt paljon laajempi valikoima vaihtoehtoja, joita voit selata ja ostaa mukavasti kotona. Tästä syystä sinulla on mahdollisuus ostaa vaatteita ja asusteita, jotka ovat olleet vallankumouksellisia ja edessäkäyviä kaudeltaan. Brändin ainutlaatuisesta laadusta ja luovasta edistyksestä huolimatta, Marni Pre-owned on silti saavutettavissa. Nämä kokoelmat tarjoavat uskomattoman sopivan tavan hankkia ikonisen ja laadukkaan vaatekappaleen, joka kestää vuodesta toiseen. Tämä on mahdollista Miinto-verkkokaupallamme, missä saatavuus, monipuolisus ja sujuva ostokokemus ovat keskiössä.

Nollaa suodattimet

Marni Pre-owned

Sivu 1 of 8

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.