Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli 100€ ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

LOUIS VUITTON VINTAGELouis Vuitton Vintage - ylellisen muodin aallonharja


Louis Vuitton Vintage on muodin ystävien halutuin merkki, jonka maine perustuu huolella suunniteltuun ja mestarillisesti valmistettuun laukkukokoelmaan. Nämä silmät seiastaan ylelliset laukut tarjoavat paitsi käytännöllisyyttä myös mahdollisuuden näyttää hyvältä ja tuntea itsensä hyvältä.

Louis Vuitton Vintagen historiaa


Louis Vuitton Vintage, jonka perustaja Napoléon Bonaparten alkuperäinen henkilökohtainen matkalaukuntekijä, on säilyttänyt perintönsä laadun, muotoilun ja innovatiivisen ajattelun saralla jo useita vuosia. Merkin maine ei ole perustunut ainoastaan sen ylellisten laukkujen suosioon, vaan myös sen panostukseen muotoiluun ja tarkkaan yksityiskohtiin.

Tutustu Louis Vuitton Vintageen


Louis Vuitton Vintage tarjoaa asiakkailleen ylellisiä matkalaukkuja, käsilaukkuja, olkalaukkuja, reppuja ja myös pienempiä asusteita, kuten lompakoita ja vyöpussukoita. Nämä tuotteet on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu vastaamaan suositun merkin arvostetun perinnön standardeja.

Louis Vuitton Vintagen erityispiirteitä


Louis Vuitton Vintagen erityispiirteeksi voisi mainita moneen kertaan hyväksytyn laadun, muotoilun innovatiivisuuden ja tietynlaista aikaansa seuraavuutta, joka säilyy merkin tuotteissa vuodesta toiseen. Merkin logo on maailmanlaajuisesti tunnettu ja se on merkki suuresta menestyksestä muotimaailmassa.

Louis Vuitton Vintagen tuotteet Miinton kautta


Miinton verkkokaupassa Louis Vuitton Vintage -tuotteiden valikoima on laaja, tarjoten useita upeita vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Verkkokaupan kautta voit löytää legendaariset mallit, kuten Speedy, Alma, Keepall, sekä erilaiset mini-laajuita- ja kirjekuorivalikoimat. Voit olla varma, että jokainen ostamasi Louis Vuitton Vintage -tuote on tarkistettu ja sertifioitu, joten saat aitoa laatua.

Vaihda tyylitaitoa – valitse Louis Vuitton Vintage


Valitsemalla Louis Vuitton Vintage -tuotteen astut ylellisen maailmaan, jossa design, laatu ja tyylinen ensiluokkaisuus yhdistyvät. Näiden tuotteiden myötä voit ilmaista itseäsi, yksilöllisyyttäsi ja mieltymystäsi ylelliseen muotiin, joka ei koskaan mene pois muodista. Valitsemalla Louis Vuitton Vintagen valitset perintöä, laadukkaita materiaaleja, yksilöllistä tyyliä ja ajatonta ylellisyyttä.

Nollaa suodattimet

Louis Vuitton Vintage

Sivu 1 of 178

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.