Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli €100 ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

GIVENCHY PRE-OWNED

Muotialan ystävät ympäri maailmaa tietävät, että muoti ei ole vain vaatetus; se on ilmaisumuoto, jolla korostetaan sivistystä ja tyylikkyyttä. Yksi niistä merkeistä, jotka ovat luoneet trendejä ja muuttaneet tapaamme nähdä ja ymmärtää muotia, on Givenchy Pre-owned. Tämä ranskalaista hienostuneisuutta hehkuva merkki muuttaa kerta toisensa jälkeen luksusmuotoilua uusilla ja innovatiivisilla luomuksillaan.

Aikamatka Givenchy Pre-ownedin historiaan


Givenchy on perinteisen monoliittisen luksusmuodin airuita, tunnetaan huippulaadukkaista vaatteistaan, ylellisistä materiaaleistaan ja klassisesta tyylistään. Givenchy Pre-owned merkki antaa fashionistoille mahdollisuuden omistaa osan tätä historiaa kohtuulliseen hintaan. Givenchy Pre-owned kokoaa yhteen kaikkein halutuimmat, ikonisimmat ja tunnistettavimmat Givenchy-tuotteet ja tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden ostaa näitä ajattomia kappaleita.

Givenchy Pre-owned – eliittiä jokaiseen makuun


Givenchy Pre-owned kokoelmat tarjoavat valikoiman ylellisiä vaatteita, laukkuja, kenkiä ja asusteita, joilta ei puutu luksusta. Jokainen kappale heijastaa Givenchyn taipumatonta sitoutumista laatuun ja erinomaiseen suunnitteluun, ja monet kokoelman kappaleet ovat suorastaan keräilykappaleita.

Givenchy Pre-ownedin ominaispiirteet


Mikä erottaa Givenchy Pre-ownedin muista luksusbrändeistä? Merkittävin piirre on tyylillinen monimuotoisuus. Givenchyn tuotteita tunnistetaan helposti niiden korkealaatuisesta suunnittelusta ja käsityötaitojen mestarillisesta käytöstä. Toinen tunnusomainen piirre on innovatiivisuus; jokainen kokoelma sisältää uusia ideoita, jotka yllättävät ja inspiroivat, tältä merkiltä kun ei puutu ennakkoluulottomuutta.

Muotia, josta kannattaa ottaa selvää


Kaikkien niiden meihin iskeniden upeiden vaatteiden valossa meidän on myös muistettava merkin tarina ja sen perustaja, Hubert de Givenchy, jonka visio on opettanut meitä katsomaan muotia uusin silmin. Hänen aloitteellisuutensa on innoittanut uuden sukupolven suunnittelijoita etsimään omaa luontaistaan tyyliään.

Givenchy Pre-owned Miintolla


Miinto tarjoaa upean valikoiman Givenchy Pre-owned -tuotteita. Valikoimasta löytyy vintagetyylejä, jotka ovat samanaikaisesti sekä ajattomia että moderneja. Ostamalla Givenchy Pre-owned -tuotteita Miintolta voit omistaa osan muotihistoriaa ja tuntea ylellisyyden, joka liittyy merkin jokaiseen kappaleeseen. Tämä kappale ei olisi täydellinen, jos emme mainitsisi tuotteidemme yhteensopivuutta Givenchy Pre-owned -merkin kanssa. Se tarjoaa eleganssia ja arvokkuutta, joka sekoittuu saumattomasti muiden luksusmerkkien kanssa. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pukea ylellisyyden monimuotoisuuden ja rikkauden.

Nollaa suodattimet

Givenchy Pre-owned

Sivu 1 of 11

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.