Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiputiikit yhdessä paikassa | Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille ja helppo palautus.

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

DOLCE & GABBANA PRE-OWNED

Dolce & Gabbana Pre-owned on mereningaska valikoima etuostamatonta vaatteita, jotka tulevat kuuluisasta italialaisesta muotimerkistä Dolce & Gabbana. Tämä huippumuotimerkki tunnetaan ylellisyydestään ja huomiota herättävästä tyylisuunnastaan, joka kuvastaa italialaista elämäntapaa parhaimmillaan.

Dolce & Gabbana Tarinan Alkupiste


Dolce & Gabbanan luojat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana kohtasivat toisensa Milanossa ja perustivat muotitalon 1980-luvun puolivälissä. Valitsemalla intohimoisen ja jännittävän suunnittelutyylin, he asettuivat voimakkaasti eroon tuolloin hallitsevasta minimalistisesta estetiikasta. Heidän ainutlaatuisen käsityksensä ansiosta Dolce & Gabbana on säilynyt muotimaailman eturiviin asti ja on nyt suosittu merkki maailman kuuluisimpien tähtien ja muodikaseiden ihmisten keskuudessa.

Tutustu Dolce & Gabbana Pre-ownediin


Dolce & Gabbana Pre-owned tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle tähän ainutlaatuiseen merkkiin. Huolimatta siitä, että tuotteilla on ollut aikaisempi omistaja, jokainen kappale säilyttää merkin tunnusomaisen tyylin ja laadun. Käytetyt tuotteet ovat täysin aitoja ja ne on tarkastettu huolellisesti varmistamaan niiden kunto ja alkuperä.

Dolce & Gabbana Pre-ownedin Ominaisuudet


Dolce & Gabbana Pre-ownedin vaatteissa selvästi näkyy merkin perinteinen italialainen estetiikka ja taipumus ylellisiin yksityiskohtiin. Suuri osa kokoelmasta kuvastaa merkin tyypillistä flirttailevaa ja feminiinistä tyyliä, jossa on annos rohkeutta ja draamaa.

Osta Dolce & Gabbanan Käytettyjä Tuotteita Miintolla


Miinto tarjoaa laajan valikoiman Dolce & Gabbana Pre-owned tuotteita. Valikoimasta löytyy sekä ikonisia vaatteita menneiltä vuosilta, että myös uudempien kokoelmien parhaat palat. Lisäksi Miintolla shoppailu on turvallista ja vaivatonta, sillä tuotteiden alkuperä ja aitous on tarkistettu huolellisesti.

Dolce & Gabbana Pre-ownedin Viehätysvoima


Dolce & Gabbana Pre-owned tarjoaa mahdollisuuden nauttia ikonisesta Dolce & Gabbana -kokemuksesta edullisempaan hintaan. Tämä on loistava tapa päivittää tyylivisiotaan, kokeilla rohkeampia muotivalintoja tai vain täydentää omaa pukeutumistyyliään laadukkailla vaatekappaleilla italialaisesta huippumuotitalosta. Olipa tyylisi mikä tahansa, Dolce & Gabbana Pre-owned tarjoaa laajan valikoiman päätähuimaavan upeita vaatteita, jotka tuovat asuusi glamouria ja särmää. Nyt voit löytää oman aarteensa ja tulla osaksi Dolce & Gabbanan maailmaa.

Nollaa suodattimet

Dolce & Gabbana Pre-owned

Sivu 1 of 25

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.