Helppo palautus 14 päivän sisällä

Helppo palautus 14 päivän sisällä

Maailman parhaat muotiliikkeet kokoontuivat yhteen paikkaan I Ilmainen toimitus yli 100€ ja aina ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ongelmattomat palautukset 15 päivän kuluessa

DIOR VINTAGE

Aloitamme matkamme maailman huipulle, sukelletaan Dior Vintagen loistavuuteen. Ylellinen muotitalo on tunnettu sen historiallisesti herkullisista kokoelmistaan, jotka noudattavat vanhan ajan eleganssia ja glamouria.

Dior Vintagen tarina


Tämä ranskalaisten tekijän luomuksessa korostetaan kauneutta ja oman tyylin ilmaisua. Tarina alkaa Dior-virgasta, joka oli talon perustajan Christian Diorin ensimmäinen nimikkokokoelma ja josta tuli oitis menestys. Fyysisten liikkeiden lisäksi brändin vintageteoksia voi ihailla ja ostaa nykyään valituilta jälleenmyyjiltä, kuten Miintosta.

Tutkimusmatka Dior Vintageen


Dior Vintage on ylellinen, innovatiivinen ja tunnistettava. Vintagemallistojen rituaalin keskiössä on Christian Diorin tunnusomaisen siluetin säilyttäminen poikkeuksellisen laadukkaissa vaatteissa ja asusteissa.

Mistä brandi tunnetaan?


Dior Vintage on kauniiden vuosikerta-asujen ja ainutlaatuisten käsintehtyjen kohteiden kokoelma, jotka liittyvät läheisesti suurimittaiseen glamouriseen Dioriin.

Miinto-ostokset Dior Vintagessa


Miinto on paras paikka tutkia ja hankkia Dior Vintage -kokoelman teoksia. Se tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia vaatteita, asusteita ja koruja, jotka on valittu huolella lisäämään jokaisen päivän loistoa. Dior Vintage on korkealaatuinen, ajaton brandi, joka on pysynyt merkittävänä nimensä takia. Se on osoitus monimutkaisesta käsityötaitosta, joka on peräisin Christian Diorin päivistä, ja se on jatkanut perinnön ylläpitämistä nykypäivän vaateteollisuudessa. Mahdollisuus ostaa ja kokea tämän merkittävän muotitalon vuosikerran teoksia Miinton kautta on yksi suurimmista iloista jokaiselle muodin ystävälle.

Nollaa suodattimet

Dior Vintage

Sivu 1 of 29

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröitymällä hyväksyt meidän käyttöehtomme. Voit aina peruuttaa uutiskirjeemme tästä.